Super Nudge

En rejse tilbage i tiden til originale spilleautomater

Tag et smut tilbage til fortiden, dengang spilleautomater vejede 100 kg og var fast inventar på enhver diner og kiosk. Super Nudge spilleautomat er en online slot, baseret på den originale norske Old Timer spilleautomat, her i en online version af en gammeldags enarmet tyveknægt. Det er NetEnt, der står bag denne spilleautomat, og Super Nudge spilleautomat er ganske enkel uden de vilde NetEnt features og innovative software, som firmaet ellers er så kendt for. Og så alligevel – NetEnt har nemlig tillagt et par ekstra overraskelser undervejs. Hovedspillet i Super Nudge spilleautomat er i en enkel og autentiske stil og traditionen tro, har NetEnt haft blik for detaljerne, også med denne spilleautomat. Er du heldig kan du samtidig få adgang til bonusspillet, der indeholder super nudges.

Design og opbygning i spillet

Der er ikke sparet på blinkende effekter, lamper og neonfarver med Super Nudge spilleautomat. Hvad spillet mangler i avancerede features, har det i stedet for i dynamik og charme. Spillefladen er en stor spilleautomat, opstillet i en animeret, amerikansk diner. Symbolerne er to kirsebær, neongule citroner, vindruer, saftige vandmeloner, klokker, 7-taller dollartegn samt kongekroner. Symbolværdien er angivet uden på spillefladen som hos de gammeldags, stationære enarmede tyveknægte. Selve spillefladen er selvfølgelig opbygget over tre rullende hjul, inddelt med tre gitre og fem linjer – vinderkombinationerne? Ja det er de helt klassiske tre-på-stribe.

Bonusspil og super nudges

Der er dog lidt overraskelser gemt i ærmet fra NetEnt. På Super Nudge spilleautomat kan du nemlig vinde ekstra meget ved hjælp af super nudges, der forekommer i bonusspillet. Bonusspillet foregår i den anden spilleflade øverst på maskinen. I bonusspillet har du mulighed for selv at justere din symbolkombination ved hjælp af nudges, hvor du kan flytte en position på hjulet for at få en vindende kombination. Denne effekt fremkommer, hvis du har landet to ud af tre ens symboler og blot mangler det sidste symbol for at vinde. Du kan få et, to eller tre nudges i bonusspillet, alt efter om du satser 20, 40 eller 60 mønter.

Få en jackpot på 6000 mønter

Selvom den klassiske frugtmaskine Super Nudge spilleautomat ikke byder på legendariske, progressive jackpot puljer, kan du til gengæld regne med, at der venter en fast jackpot på 6000 mønter til den heldige spiller. Du kan blive den heldige vinder af jackpot i Super Nudge 6000, hvis du rammer tre dollartegn på stribe.

Sammenlignet med jackpot 6000 mega joker

NetEnt står bag en lignende frugtautomat, kaldet jackpot 6000, og her får du foruden frugt symbolerne klassiske jokere. Spillet er opbygget på samme måde som Super Nudge spilleautomat med tre gange tre gitter og fem linjer. Ligeledes er der igen en fast jackpot på 6000 mønter.

Om NetEnt som udbyder

NetEnt, der står for Net Entertainment, spænder bredt som international virksomhed med svenske rødder. Selvom NetEnt er kendt for deres storslåede video slots fuld af features som Avalance feature, Cluster Pays og Wilds i forskellige former, viser de med spil som Super Nudge spilleautomat og jackpot 6000 mega joker, at de har sans for detaljerne og de lidt mere traditionelle spil uden avancerede bonusspil og højteknologiske effekter. Grafikken er altid gennemarbejdet, unik og imponerende og skaber levende spil med velvalgte effekter og til tider filmsekvenser i 3D. Med Super Nudge spilleautomat er grafikken også velvalgt, dog noget mere nede på jorden end de eventyrlige 3D video slots som Gonzo’s Quest og Jungle Spirit. Uanset spil, stiller NetEnt høje krav til kvalitet og helhed i spillet, hvorfor de lykkes med at levere unikke og gennemførte spilleautomater.

4 Dec 2017